PrositUw titel
 

Contact

Bezoekadres
Dellaertlaan 2
1945WG Beverwijk

Openingstijden
Voor een afspraak op de praktijk kunt u terecht op maandagmiddag tussen 12:30 uur en 17:00 uur, of woensdagavond tussen 17:30 uur en 22:00 uur.

Telefonische bereikbaarheid
Prosit Hulpverlening maakt gebruik van de receptie van InterFysio. U kunt hier een verzoek tot contact voor ons achterlaten op werkdagen tussen 08:00 uur en 22:00 uur.  Indien u in de avond belt, zullen wij u de volgende dag terug bellen. De receptie is te bereiken op nummer 0251- 292907 en is dus niet bereikbaar voor spoed- en crisis vragen. 
Op kantoordagen kunt u tussen 8:00 uur en 17:00 uur tevens direct contact zoeken met de behandelaren. U kunt bellen of een Whatsapp bericht sturen naar 06-41745854 (Janneke) of 06-41745352 (Lauren). 

Bereikbaarheid per auto
Prosit is goed per auto te bereiken. U kunt navigeren op ons bezoekadres aan de Dellaertlaan 2 in Beverwijk. Indien u rijdt over de snelweg, is het raadzaam om via de A9 afslag Heemskerk aan te houden. 

Parkeren
Rondom het gezondheidscentrum kunt u gratis parkeren. Aan de zijde van het winkelcentrum Wijkerbaan is er sprake van een blauwe zone. In de woonwijk aan de rechterzijde van het gebouw kunt u gratis parkeren zonder tijdslimiet.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Indien u gebruik maakt van het openbaar vervoer, kunt u gebruik maken van Connexxion bus 73 en Connexxion bus 74. U stapt uit bij bushalte WKC Wijkerbaan in Beverwijk. Prosit bevindt zich op 290 meter lopen van de bushalte.

Het gebouw
Prosit is onderdeel van het gezondheidscentrum Wijkerbaan. Het gezondheidscentrum is een multidisciplinair team, wat er naar streeft een zo volledig mogelijk aanbod te kunnen bieden wat betreft zorgaanbieders. Dit maakt dat we snel kunnen schakelen wanneer er eventueel extra zorg nodig is. Voor meer informatie over het gezondheidscentrum en haar disciplines kunt u kijken op www.interfysio.nl en www.huisartsenwijkerbaan.nl.          
De ingang van het gezondheidscentrum Wijkerbaan bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw Salsa, gezien vanaf de plesmanweg. Om de praktijk te vinden maakt u gebruik van de ingang van InterFysio. Prosit bevindt zich in praktijkruimte 8.

Het gezondheidscentrum Wijkerbaan is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelen. 

Vragen
Wilt u een intake plannen, of heeft u vragen over een eventuele behandeling, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt een mail sturen naar info@prosithulpverlening.nl of het onderstaande contactformulier invullen. Wij streven er naar binnen twee werkdagen contact met u op te nemen. 

 

Naam: Prosit Praktijk Voor Psychologische Hulpverlening

Bankrekeningnummer: NL40 INGB 0007 7737 53

KVK nummer: 76483096E-mailen
Bellen