Werkwijze

Werkwijze
U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden bij Prosit. Prosit heeft een samenwerkingsovereenkomst met Caredate. Huisartsen kunnen u middels een verwijsbrief naar de praktijk verwijzen. Deze kan tevens verstuurd worden via Zorgmail of Zorgdomein. Nadat u een verwijzing via Zorgdomein of Zorgmail gedaan heeft, is het fijn als u  even telefonisch contact met ons opneemt zodat wij voldoende zicht houden op onze wachtlijst.


Prosit biedt behandeling aan in onze praktijk, of als u wenst, bij u thuis. Binnen de gemeentes Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum leggen wij namelijk ook huisbezoeken af. Ook behandeling buiten kantoortijden is een mogelijkheid.


Crisis
In geval van een crisis buiten onze openingstijden of in het weekend, kunt u contact opnemen met de huisartsenpost in uw regio. Zij kunnen de crisisdienst inschakelen. Binnen kantoortijden neemt u contact op uw huisarts. In het geval van acuut gevaar belt u altijd met 112.

Medicatie
Prosit heeft geen sociaal psychiatrisch verpleegkundige of psychiater in dienst. Indien u het idee heeft baat te kunnen hebben bij medicatie, verzoeken wij u contact op te nemen met uw huisarts. In een lopende behandeling kunnen wij dit, op uw verzoek, ook met de huisarts bespreken.